Web
Analytics
Priročnik | Oblikovanje diplomske naloge
Povpraševanje

Priročnik

Kniga/priročnik

Priročnik

0
prodanih knjig

Kako pripraviti dispozicijo magistrskega in doktorskega dela

Avtorica priročnika dr. Melita Moretti

  • Ali želite v okviru novoletnih zaobljub končno zaključiti z magistrskim ali doktorskim študijem?
  • Ali želite napisati osnutek dispozicije naloge hitreje kot nekdo, ki ga poznate?
  • Ali poznate tisti občutek, ko ste že začeli s pisanjem dispozicije naloge, nato pa ugotovili, da ne veste, kako naprej?
  • Ste se že posvetovali s potencialnim mentorjem, potem pa več mesecev v izgubljenem položaju niste vedeli, kje začeti?
  • Ste na svoji fakulteti že bili na kakšnem seminarju, na katerem so vam predstavili prav to problematiko, potem pa niste vedeli, kako vsebinsko povezati teoretični in empirični del dispozicije v zaključeno celoto?

 

Če ste odgovorili z »da« vsaj na eno vprašanje, je ta knjiga/priročnik kot naročena za vas.

Verjetno imate v svojih mislih okvirno raziskovalno področje oz. podpodročje, iz katerega nameravate zaključiti študij, že izoblikovano, pa še vedno ne veste, kako se lotiti priprave dispozicije.

Imam prav?

Morda ste na svoji fakulteti že bili na kakšnem seminarju, na katerem so vam predstavili prav to problematiko, želenega rezultata pa še vedno niste dosegli.

Glavni razlog, da se priprave dispozicije ne morete in ne morete lotiti na pravilen način, je samo v tem, da vam manjkajo prava orodja, metode in tehnike ter namigi, začetne besede in povedi, da jo napišete kar se da kakovostno in v čim krajšem možnem času.

Na srečo za to niste krivi vi.

Se bereva v knjigi,

dr. Melita Moretti

P. S. Priročnik temelji na moji osebni izkušnji, povezani s pripravo dispozicije najprej magistrske naloge, nato doktorske disertacije, dokler nisem po nešteto neprespanih nočeh … bolj ali manj uspešnih verzijah … in dopolnitvah … *KONČNO* razvila sistem dela, ki bo tudi vam v veliko pomoč.

Navdušeni boste!

E-mail: urejena@naloga.si

Tel.: 041 212 043