Web
Analytics
Lektoriranje nalog | Oblikovanje diplomske naloge
Povpraševanje

Lektoriranje nalog

Lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog.

Lektoriranje nalog

0
Lektoriranih besedil

Lektoriranje diplomskih in magistrskih nalog ter doktorskih disertacij

Študij zaključimo z diplomsko, magistrsko ali doktorsko nalogo, ki mora biti tudi kvalitetno lektorirana. Končni izdelek mora biti znanstveno, strokovno in tudi lepopisno brezhiben. Za ugodno, hitro in kvalitetno lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih nalog in doktorskih disertacij poskrbimo mi. Nudimo vam tudi ugoden prevod povzetka ter oblikoven pregled oziroma tehnično oblikovanje diplomske naloge po navodilih vaše fakultete.

Ko je vaša diplomska naloga končana ali se vaše delo bliža h koncu, nam na naš elektronski naslov oddate povpraševanje o lektoriranju naloge. V najkrajšem času vam odgovorimo z ugodno ponudbo, ki vključuje vse, kar potrebujete. Določimo način dela, rok oddaje ter ceno lektoriranja vaše diplomske naloge. Če vam ponudba ustreza, nam posredujete diplomsko, magistrsko nalogo ali doktorsko disretacijo v Wordovi datoteki. Druge vrste datotek za lektoriranje niso primerne.  Vsi vaši podatki ter vsebina naloge so 100 % zaupni in skrbno varovani.

Kaj je dobro vedeti pred lektoriranjem diplomskih nalog?

Pred lektoriranjem diplomske naloge se z avtorjem posvetujemo o morebitnih posebnih pričakovanjih. Odvisna so od zahtev posamezne fakultete oziroma mentorja ali od želja avtorja, nato pa gre vaše besedilo v jezikovni pregled izkušeni lektorici.

Po izobrazbi je profesorica slovenščine in diplomirana etnologinja, brezplačno pa vam izdamo tudi potrdilo o opravljeni lekturi in kopijo diplome lektorice.

Lektoriranje diplomskih nalog vključuje popravljanje pravopisnih in slovničnih napak, ki jih vstavimo neposredno v besedilo, morebitne stilne predloge pa vam ponudimo v komentarjih.

V kolikor stilnih popravkov ni veliko, jih med lektoriranjem diplomske naloge opravimo brezplačno. V primeru večjih posegov v stilno strukturo pa se z avtorjem dogovorimo o ceni, ki je odvisna od količine opravljenega dela oziroma časa, ki ga za lektoriranje diplomskih nalog potrebujemo.

V nobenem primeru besedila ne spreminjamo, poskrbimo za pravopisno korektnost lektorirane diplomske naloge, da se ohrani izviren stil pisca.

Call Now Button